Wat is Energetische Therapie?

De energetische therapie wordt in samenwerking met de Arcturianen en de Heilige Geometrische Codes. Een energetische behandeling is een reis door de innerlijke wereld van je lichaam. Via de ogen maak ik een zielscontact met de cliënt om te kunnen “lezen” waaraan gewerkt moet worden. Jouw ziel geeft dit aan.

Uit ervaring weet ik dat een sessie met E.T. zeer effectief is en datgene transformeert wat belangrijk is voor dat moment. Bijvoorbeeld overtuigingen, trauma’s, angsten, burn-out klachten enz.

Deze therapie is een ontspannen vorm van werken aan jezelf. Je krijgt heldere inzichten, blokkades in de chakra’s worden behandeld en je krijgt handvatten mee om je nieuw verworven inzichten vorm te geven zodat je beter in je eigen kracht komt te staan!

Hoe werkt zo’n sessie:

We beginnen de sessie met het “lezen” van de ziel. We maken gebruik van kaarten met geometrische codes.
Daarna bespreken we wat ik gelezen heb en bepalen het thema waaraan we gaan werken.
Vervolgens helen we de betreffende chakra’s door middel van energie toe te voegen of te verschuiven en/of klanken, en/of activaties.
Ook kan het voorkomen dat we aura spray gebruiken ter ondersteuning zodat alles zo optimaal mogelijk geheeld kan worden.
Over het algemeen heb je 1 tot max 3 sessies nodig om volledig in je kracht te komen staan. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten en kost € 85,--.
Er zijn vele wegen om bij jezelf te komen maar de E.T. methode is de snelweg!


Plato: “Heilige geometrie zal de ziel naar de waarheid leiden.”